Anđeo osvete

Anđeo osvete 24 epizoda

Arturo kaže Mari da prihvata njenu ponudu da živi sa njom, neće se venčati sa Liset. Međutim, njegov san se rasprši kad mu Mara odgovori da raskidaju vezu jer neće moći da mu podari dete koje toliko priželjkuje. Treba da oženi Liset, njegova majka ne prihvata da on bude sa devojkom druge boje kože. Ovo je više nego što Arturo može podneti.

Marina majka naiđe na svoju ćerku koja je slomljena i plače jer će se Arturo za par sati oženiti drugom. Ona (Marina majka) strpljivo sasluša Marinu priču o tome šta se desilo i na kraju zahteva od nje da se obuče i sredi jer će otići na Arturovo venčanje. Niko neće ismevati njenu ćerku.

S druge strane, Gasparov ortak nosi hranu jednoj osobi koja je zatvorena u podrumu njegove kuće. Njegove tajne mračnije su od tajni Kanovih.
Nešto kasnije, slavi se Lisetino venčanje sa Arturom i Marina majka ne želi da ga propusti ni po koju cenu. Na ulazu u crkvu, Ortensija pokuša da spreči njihov ulazak, ali im sveštenik da dozvolu. Mara i njena majka sednu u jedan od prednjih redova. Situacija se dodatno iskomplikuje kad se Arturo uopšte i ne pojavi. Liset pobesni, dok Ortensija bez uspeha pokušava dobiti sina na mobilni.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!