Anđeo osvete

Anđeo osvete 25 epizoda

Santa zatraži od Paule da joj pomogne da izvuče novac sa bankovnog računa firme, potreban joj je novac da plati advokata koji će da izvuče Santjaga iz zatvora. Paula pristane, pod jednim uslovom, iako je zaljubljena u Santjaga, ne treba da zaboravi osvetu protiv Kanovih. Santa joj kaže da se to nikada neće dogoditi, sada je trenutak kada udara naj-jače. Štaviše, samo što je otkrila da Fransiska ima aferu sa Visenteom, Gasparovim partnerom.

Dotle, Liset kaže Arturu da mora da ostane trudna što je pre moguće da bi prikupila Ortensijino bogatstvo. Međutim, Arturo deluje kao da proživljava tragediju.
U firmi, Umberto gubi kontrolu pred novinarima koji ga pitaju o Santjagu, koji je danad u zazvoru zbog falsifikovanja dokumenata.

Tog popodneva, Ines potraži Santjaga u zatvoru. Kada joj Santjago zatraži da se odreknu njihove veze, Ines iscrpljena pada u nesvest na pod. Policajci je odvode u policijsku stanicu. Panćo joj zatraži da ne meša fantaziju sa realnošću, nakon što sazna da ponovo ima čudne snove.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!