Anđeo osvete

Anđeo osvete 28 epizoda

Fransiska i Visente provode noc zajedno u hotelu, udaljeni od problema koje imaju njihove porodice. Oni ne znaju da im je Santa za petama, i da je poslala Paulu da im pripremi zamku. Sa druge strane, Alisia zatrazi od Artura snimak ubistva njenog/njegovog brata. U njemu se jasno pokazuje da je policajac koji ga je upucao, delovao u samo-odbrani, njen brat je prvi pucao, jer je bio potpuno pijan.

Danas, isti policajac snosi posledice, iako je neduzan. Te veceri, Begonja odvodi Santu iz crkve, koja je stigla tamo veoma uznemirena i u pidzami, tj. mesecarila je. Jedino sto se ponavlja jeste sto je majka uvek sprema, a Umberto je odvodi u krevet. Begonja se iznenadi, ona je nikada nije slala u njegovu sobu nocima. Novo otkrice, ispostavlja se da je Vilijev ubica sofer kog je Umberto zaduzio.

Dok joj Begonja ovo govori, Santa se priseca uzasnih trenutaka koje je prozivela, kada se probudila i videla Rikardov les kraj sebe. U rukama je imao oruzje. Te noci, Arturo ponovo pogleda video koji mu je policija predala sa momentima smrtima njegovog brata. Taj disk je sluzio kao tortura njemu i majci, tako da odlucuje da ga Alisiji, neka radi sta zeli sa njim. Satima kasnije, Kanovi su obavesteni o navodnom srcanom udari koji su doziveli Fransiska i Visente, koji su se nasli zajedno u hotelu. Ovo izjasni Umbertove i Barbarine sumnje. Ni jedan ni drugi ne shvataju niti mogu razumeti motive koje je imala njihova majka da bude neverna Gasparu, ali ih takodje ne prihvataju.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!