Anđeo osvete

Anđeo osvete 38 epizoda

Fransiska prizna Visenteu da ce joj banka oduzetu kucu, embargo koji im je ostavio Gasparo je stupio na snagu. Visente joj kaze da ne preostaje nista da se uradi, kuca verovatno sada ima nove vlasnike.
Samo im preostaje da veruju u Umbertovu lukavost, u dete koje njih dvoje dele. Fransiska mu trazi da ne baca vise drva u vatru, Umberto ne zna ko je njegov pravi otac i ne bi trebalo da sazna. Santa iza vrata prisluskuje ovo iznenadjujuce priznanje.

Sledeceg dana, pocinje Ivanovo sudjenje za Karlosovo ubistvo. Medju prvim svedocima je Patrisio, koji priznaje avanturu koju je mladic imao sa Viktorijom, sestrom policajca. Zbog toga je Koleti trazio da se osveti. Umberto pokazuje svoje zube, i pita ga zasto tako mirno prica o tom neverstvu, uprkos tome sto je Viktorijin decko.

U vili Kano, Santa isprica Begonji sta je saznala od Fransiske, Prekida ih Barbara, koja besna osamari svoju snajku, i govori joj da ce pokazati Umbertu njeno (Santino) pravo lice. Ona (Barbara) je videla kako se ona (Santa) ljubila sa Santjagom u sali njene kuce.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!