Anđeo osvete

Anđeo osvete 45 epizoda

Franko se pojavi pred Santjagom, kao Glorijin bivšo muž i najopasniji diler u Gvatemali. Ispruži mu ruku u znak zahvalnosti, zbog njega je dobio nasledstvo svoje pokojne supruge. Oženio se sa njom da bi se domogao njenog novca, to je bio njegov plan od početka. Santjago ga pita zašto ga proganja već više od tri godine, ako ju nije voleo.

Diler mu zatim kaže da nijedan čovek koji dobije njegov novac ili njegove žene, ne ostaje živ kako bi to ispričao/prepričavao. Iako je njemu spremio nešto posebno, pokaže mu fotografiju cele njegove porodice i pita ga kojim redom želi da umru. U vili Kano, Danijela se uplaši kada čuje Ines da priča kao luda o Viliju, zahteva od nje detalje o vezi sa njim. Srećom, Santa je izvuče iz neprijatne situacije, odvlači pažnju Ines da ode. Ali, usluga se vraća uslugom, tako da je Santa pita da zna o čemu su pričale.

Vili ubedi Lusi da ga oslobodi. Ispriča mu svoju verziju svega, i kako su ga Ines i njen otac zatvorili u podrum, gore nego životinju. Lusi je ubeđena, oboje planiraju njegovo bekstvo u kom Lusi ispada žrtva u Inesinim očima. Vili uspe da je zavede.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!