Anđeo osvete

Anđeo osvete 51 epizoda

Santa odlazi u policijsku stanicu i moli Pancha da joj pomogne da iskupa Willyjevo telo. Već ima previše naznaka da njen muž može biti živ, njegov sin, njegova majka, a sad i rođeni otac Milton sumnjaju.

Sa druge strane, Arturo odvodi svoje dete u šetnju sa Marom, dve osobe koje najviše voli na svetu. Međutim, Ortencia ih špijunira iz daljina a pogled joj je prepun mržnje i gorčine. Kad vidi da crnkinja drži njenog unuka, bude joj muka.

Kad dođe kući, traži od med. sestre da joj nabavi supstancu bez mirisa koja nanosi mnogo štete. Planira da sipa to u Marinu kafu da je nauči lekciju i da osvoji ovaj rat.
U međuvremenu, u Trebol de Oro, Umberto traži ženu koja liči na Santu koja će mu dati ono što ona ne može. Willy ga ugleda, ali se sakrije da bi izbegao susret.

Kasnije, Victoria se takođe pojavi u bordelu da bi ozbiljno razgovarala sa Transitom. Samo joj ona može reći od kad Patricio posećuje to mesto. U strahu od odmazde, prostitutka joj kaže da njen muž nije onaj za kog se predstavlja.
U vili Canovih, George pronalazi Paulu kako pakuje svoje kofere spremna da ide. On je zaustavi i zagrli je uverivši je da je voli i da je njeno mesto pored njega.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!