Avenija Brazil

Avenija Brazil 155 epizoda

Samo iskrena ljubav može zaustaviti osvetu! S osvetom u mislima i ljubavi u srcu, ponižena djevojka potražit će pravdu i pronaći svoju prvu ljubav. No je li ljubav uvijek jača od mržnje? Snažna i potresna priča o odbačenoj i posramljenoj djevojci u potrazi za osvetom, brazilska televizijska senzacija posve je jedinstvena serija koja nas nesvakidašnjom pričom vodi kroz tragičan život Rite Fonesca de Suoze. RTL Passion donosi dinamičnu, životnu i modernu telenovelu koja otkriva kako oholost, ambicija i zavist mogu promijeniti sudbinu nevine djevojke koja će svoj život predodrediti samo jednom cilju – osveti! Lijepa Nina, pravim imenom Rita (Mel Maia / Débora Falabella), nikada neće zaboraviti što je maćeha Carminha (Adriana Esteves) učinila nakon sumnjive smrti njezinog voljenog oca Genesija (Tony Ramos). Postavši udovicom, Carminha je uz pomoć dugogodišnjeg ljubavnika Maxa (Marcello Novaes) otjerala malenu Ritu da živi na odlagalištu otpada kako im ne bi ugrozila planove da se obogate. Pod opaskom strogog i okrutnog Nila, Rita je bila primorana raditi teške fizičke poslove na odlagalištu smeća, dok je slobodno vrijeme provodila uz najboljeg prijatelja Batatu (Eduardo Simões / Cauã Reymond).

S vremenom Ritu posvoji bogata obitelj iz Argentine koja joj nadjene novo ime – Nina, a Carminha se ponovno uda, i to za bivšeg nogometaša Tufoa (Murilo Benicio), te unatoč tome nastavi ljubovati s Maxom, da bi potom zajedno s Tufaom posvojila malenog Batatu, inače svog biološkog sina, i nadjenula mu novo ime, Jorginho. Nakon dvanaest godina Nina je odrasla u lijepu ženu i odličnu kuharicu, te napokon isplanirala kako se osvetiti onima koji su je najviše povrijedili. Vraća se u Brazil i zapošljava kao glavna kuharica u Carminhinoj kući, nesvjesna da će i sama patiti zbog mržnje koju osjeća prema njoj. Jedino što povezuje maćehu i pokćerku je Ninina ljubav prema Jorginhu, dječaku s odlagališta i Nininoj, odnosno Ritinoj prvoj ljubavi iz djetinjstva. Nina će se morati suočiti sa svojom prošlošću i naučiti kontrolirati žeđ za osvetom jer bi je svaki nepromišljeni postupak mogao doći Jorginhove naklonosti, ali i vlastitog dostojanstva. Iz najveće brazilske tvornice popularnih telenovela i serija, televizijske kuće Rede Globo, dolazi posljednji projekt o kojem priča cijela Latinska Amerika. Serija „Avenida Brasil postala je instant hit u domovini još od samog početka emitiranja u proljeće 2012., a osim nevjerojatne gledanosti, serija je vrlo brzo postala jedini televizijski format koji su istovremeno hvalili i struka i gledatelji. Svaka se epizoda pomno pratila, a milijuni Brazilaca o njoj su pisali preko društvenih mreža poput Tweetera i Facebooka.

Koliko je serija bila popularna, dokazuje i podatak da je posljednju epizodu pratilo 80 milijuna Brazilaca, zbog čega su ulice velikih gradova poput Ria de Janeira i Sao Paula bile potpuno prazne za vrijeme njezinog emitiranja, kao i činjenica da je serija bila nominirana za brojne prestižne brazilske nagrade. Na najvažnijim televizijskim nagradama u Brazilu, Prêmio Extra de Televisão, serija „Avenida Brasil osvojila je šest nagrada od ukupno 22 nominacije, i to za najbolju seriju, glavnu žensku ulogu (Adriana Esteves), najbolju sporednu žensku (Ísis Valverde) i sporednu ulogu (José de Abreu), te glumačke nade (Mel Maia i Cacau Protásio), te još 30-tak drugih trofeja na ostalim dodjelama za televizijska ostvarenja. Za toliku popularnost serije „Avenida Brasil zaslužna je i nevjerojatna ekipa glumaca koja se sastoji od Murila Benícia, Débore Falabelle i Marcella Novaesa, glumaca koji su sudjelovali i na još jednoj brazilskoj uspješnici, telenoveli „Klon, te jedne od najboljih brazilskih glumica današnjice, Adriane …

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!