Sapunko http://sapunko.net Online gledanje serija Sat, 14 Sep 2019 13:26:57 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.11 Ne puštaj mi ruku 45 epizoda http://sapunko.net/ne-pustaj-mi-ruku-45-epizoda/ http://sapunko.net/ne-pustaj-mi-ruku-45-epizoda/#respond Sat, 14 Sep 2019 13:26:57 +0000 http://sapunko.net/?p=26296 Azra i Dzenk prolaze kroz teske trenutke. Iako su se sastali kao muz i zena, on joj kaze kako je bio tuzan kada je nestala i da nije mogao disati bez nje. Azra mu kaze da je ona njegova zena samo na papiru i da ce se i to vrlo brzo okoncati, da ce se uskoro razvesti. Ko daje podrsku Azri i ko joj obecava da je Dzenk vise nece povrijediti? S kim Dzenk nalazi Azru?Azra okrece ledja Dzenku, ali kada ugleda Feride jako je zagrli plačući. Azra joj saopsti da ce se ona i Dzenk razvesti, tada Feride pada u nesvijest.

]]>
http://sapunko.net/ne-pustaj-mi-ruku-45-epizoda/feed/ 0
Povezanost 21 epizoda http://sapunko.net/povezanost-21-epizoda/ http://sapunko.net/povezanost-21-epizoda/#respond Sat, 14 Sep 2019 13:12:49 +0000 http://sapunko.net/?p=26293 Aziz i Feride, koji su uspjeli savladati mnoge prepreke, savladat će i ovu prepreku i bit će ponovo ujedinjeni na vrlo iznenađujući način. Ali više ništa neće biti kao prije. Dok se Aziz priprema da spali sve svoje mostove, Feride dobija neočekivan poziv. Svo kamenje će se pomjeriti sa svog mjesta i sve tajne će biti otkrivene! Dan nakon noći u kojoj su Aziz i Feride otrovani, Kerem upucan, Tahsin suočen sa policijom, i porodica Korkmazer i Caglar će imati velike gubitke. S ponovnim spajanjem dvije porodice kamenje se počinje pomjerati sa svog mjesta.Tajne iz prošlosti neće moći više ostati sakrivene i prekrivene prašinom.

Sultan je primorana da sjedne na čelo firme i da preuzme odgovornosti koje je Aziz ostavio iza sebe. I ona je, kao i ostali članovi porodice Korkmazer, prisiljena da odraste prije vremena. Nehir ostaje u pozadini iako je još uvijek tajni vlasnik firme. I uprkos teškoćama u firmi, i dalje se pokušava riješiti Feride. Ali s druge strane je primorana raditi s njom. Kerem se približava kompletiranju svoje slike! Kerem, kako bi pronašao više tragova o svojoj prošlosti, koristi ključ koji mu je dat zajedno sa informacijama koje je prikupio o Alis. Svaki trag koji otkriva približava ga korak bliže da kompletira cijelu sliku. A Salih baba u svojoj radnji čeka na povratak putnika i na ono što im sudbina sprema.

]]>
http://sapunko.net/povezanost-21-epizoda/feed/ 0
Ljubav koja donosi suze 2 epizoda http://sapunko.net/ljubav-koja-donosi-suze-2-epizoda/ http://sapunko.net/ljubav-koja-donosi-suze-2-epizoda/#respond Sat, 14 Sep 2019 12:51:12 +0000 http://sapunko.net/?p=26283 Ne znajući šta se dogodilo sa Jusufom, Ada je ostala sama na ulicama Istanbula. U ovom velikom gradu, gdje skoro nikoga ne poznaje, mlada djevojka koja je ostala bez novca i ne zna šta da radi još uvijek neće lahko odustati od poteškoća. Ona vjeruje da je Jusuf neće tek tako ostaviti, a on će učiniti sve moguće da je pronađe. S druge strane, Jusuf izlazi pred sud. On čini sve kako bi došao do Ade i poslao joj svoju poruku. Međutim, neće im biti lahko da se ponovo ujedine. Mustafa i Ismail traže Adu. Ismail korak po korak približava se Adi. Jusuf je primoran da zaustavi Ismaila.

]]>
http://sapunko.net/ljubav-koja-donosi-suze-2-epizoda/feed/ 0
Razmetljiva ljubav 14 epizoda http://sapunko.net/razmetljiva-ljubav-14-epizoda/ http://sapunko.net/razmetljiva-ljubav-14-epizoda/#respond Fri, 13 Sep 2019 16:14:15 +0000 http://sapunko.net/?p=26281 Muhsin Bey završava u bolnici zbog Kerema i Ajše. Kerem i Ajše su jako uplašeni šta će im Muhsin reći kada se probudi ali ono što im kaze njih dvoje će dovesti do šoka. Muhsin im ispriča kako je došao do njih i cuo da su pričali ali se dalje ne sjeća ničega. Tada se Ajše i Kerme pogledaju te shvate da je Muhsin izgleda izgubio pamćenje. Ali to je samo privremeno te da ce se uskoro sjetiti svega, bile su riječi doktora. Tada su Ajse i Kerem odlucili da pred Muhsinom pokusaju da mu daju do znanja da se zaista vole i da njihov brak nije lazan. Tako da nakon sto se Muhsin oporavio i dosao kuci, Kerem i Ajse su stalno pod pritiskom i stalno moraju izigravati sretne supružnike.Kerem i Ayşe doživljavaju veliki strah svaki put kad Muhsin Baba pozove. Pa, šta će se dogoditi kada se gospodin Muhsin sjeti tih razgovora? Kako će Kerem i Ayşe preduzeti mjere?

]]>
http://sapunko.net/razmetljiva-ljubav-14-epizoda/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 12 http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-12/ http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-12/#respond Fri, 13 Sep 2019 16:04:13 +0000 http://sapunko.net/?p=26279 Lola laže Saši i prepričava mu iskrivljenu verziju njihove ljubavne priče. Dok je Julija u lovu, Karlo pokušava manipulirati Marijom i Lolom te se prezentirati kao dobročinitelj koji je spasio Sašu. No, Lola obrani Sašu pred Karlom i time „kupuje“ Sašino povjerenje te ga nagovori da pruži ocu drugu priliku. Karlo ne uspije uvjeriti Mariju da je iskren, unatoč svom trudu i manipulacijama. Saša se prisjeća Silvijine smrti i shvaća da su vrata sobe zaključana. Jelena pak shvaća da je Saša pobjegao iz bolnice te upozorava Karla na ozbiljnost njegovih ozljeda. Kada u bolnici pronađe figurcu pilota koja je ispala Loli, Jelena pomisli da je Roko bio u bolnici. Miro kasni na lov s Julijom i putem se sudari s Ksenijom. Ksenija i Miro i nakon prometne nesreće nastavljaju svoj sukob, u čemu im niti dobronamjerni Bruno ne uspijeva pomoći. Policajac Krpanima donosi vijesti o počinitelju nesreće – Igoru Šariću. Lola ostavlja Igora.

]]>
http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-12/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 11 http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-11/ http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-11/#respond Fri, 13 Sep 2019 16:03:43 +0000 http://sapunko.net/?p=26277 Saša i Luka se ipak ne sretnu, a Bruno vozi Sašu u vilu Krpan. Marija i Lola su primorane sjediti s Krpanima za istim stolom i pokušavaju smanjiti tenzije, kad se pojavljuje Saša, koji je čuo da je zaručen za Anu Tomić – ženu koja mu je spasila život. Lola mora lagati da je zaručena za Sašu, a Marija ju podrži pred Karlom i ostatkom obitelji. Julija želi proslaviti Sašin povratak, dok ga Lola želi odvesti natrag u bolnicu. Julija i Karlo planiraju prevariti Mariju i natjerati ju da im prepiše imanje. Julija naredi Karlu da riješi svoje probleme s Marijom i Sašom te odlazi u tradicionalni lov. Marija uvjeri Sašu da ostane na imanju i traži od Lole da se riješi Igora, koji ju traži. Nada shvaća da je Lola u problemu unatoč Igorovom „preuzimanju“ krivnje pa slaže inspektoru da je Lola otputovala. Luka odlučuje preuzeti sve očeve poslove.

]]>
http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-11/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 10 http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-10/ http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-10/#respond Fri, 13 Sep 2019 16:03:11 +0000 http://sapunko.net/?p=26275 Karlo suočava Lolu s pitanjem o zarukama sa Sašom, pokazujući joj Anin zaručnički prsten. No, Lola mu odbija reći koji su joj planovi sa Sašom. Unatoč riziku, Saša bježi iz bolnice i susreće najboljeg prijatelja Brunu. I dok Saša i Bruno naručuju pića, Luka, spreman za preuzimanje firme, prilazi terasi njihovog kafića. Braća su na korak da se sretnu. Jelena se iznenadi kad u svojoj kući zatekne Brunu. Shvaća da je on čuvao Roka i oprašta mu ranija zamjeranja. Bruno, želeći zadržati dobre odnose s Jelenom i Rokom, prešuti da je klinca uhvatio u bijegu. Maja se slama pred Ksenijom i priznaje da se osjeća usamljeno i odbačeno od obitelji. Igor i Goran strepe od Nade, koja se u policiji raspituje o Loli i nesreći, te važu opcije.

]]>
http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-10/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 9 http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-9/ http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-9/#respond Fri, 13 Sep 2019 16:02:38 +0000 http://sapunko.net/?p=26273 Karlo i Julija su zabrinuti zbog Sašine amnezije, ali i Marijinog povratka u Knežev dol. Njih dvoje “unaprijeđuju” Luku i šalju ga na (izmišljeni) poslovni put, kako bi ga maknuli što dalje od imanja, Saše i njegove majke. Saša odluči otići iz bolnice te susreće Jelenu, prvi puta nakon prekida prije deset godina. Ona shvaća da je Saša izgubio pamćenje i upozorava ga na posljedice nesreće te ozbiljnost njegovih povreda. Marija se vraća na svoje imanje, a Valentina je zaintrigirana misterioznim Lukom, kojeg umalo uhvati inflagranti s Tamarom. Marija se nada da će Lola biti Saši podrška i da će joj pomoći da Sašu zaštite od Karla. Lola obeća biti lojalna njoj i Saši te shvaća da je Marija u velikom strahu od Karla. Roko bježi iz kuće dok je Jelena na poslu. Bruno ga uhvati dok «luta» i u dilemi je prijaviti ga Jeleni ili ne?

]]>
http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-9/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 8 http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-8/ http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-8/#respond Fri, 13 Sep 2019 16:02:04 +0000 http://sapunko.net/?p=26271 Lola Karlu najavljuje razgovor u kojem će mu priznati istinu. Posjećuje Sašu posljednji put, s namjerom da mu se ispovjedi, iako je on i dalje u komi. Lola mu se otvara, a Marija čuje njenu ispovijest i to ju gane. Sreća i oduševljenje se nastavljaju kada Saša pomakne ruku nakon što ga Lola dotakne. Sumnjičava Nada je pratila Gorana, koji ju je doveo ravno do vile u kojoj se skriva Igor. Nada nakon prijetnji Igoru ipak reterira, potaknuta upornim izlaganjem Gorana i Igora te sve više vjeruje da je Lola kriva za nesreću u kojoj je Saša stradao. Karlo i Julija, u velikom stresu zbog zbivanja u vezi Saše, dolaze u bolnicu razgovarati s Anom. Saša se konačno budi i ugleda Lolu, no ne sjeća se nesreće, niti prepoznaje Lolu. Marija zaštiti Lolu pred Krpanima i laže sinu u nadi da će Lola biti Saši podrška.

]]>
http://sapunko.net/drugo-ime-ljubavi-epizoda-8/feed/ 0
Ranjene ptice 40 epizoda http://sapunko.net/ranjene-ptice-40-epizoda/ http://sapunko.net/ranjene-ptice-40-epizoda/#respond Fri, 13 Sep 2019 15:49:50 +0000 http://sapunko.net/?p=26268 Levent ostaje šokiran kada otkriva da Merjem nije uzela dosje, te njegov bijes počinje lagano popuštati. Melis nagovara Ulvije da se odazive pozivu na večeru u udruženju i da pođu skupa, nadajući se da će provesti vrijeme sa Leventom. Levent prihvata poziv vjerujući da će i Merjem ići sa njima. Merjem ne želi ići, te su svi ukućani tužni zbog toga, pogotovo mali Omer. No, Ulvije sprema iznenađenje za nju; iznenađenje koje će zbližiti nju i Leventa i pomutiti planove bijesne Melis.

]]>
http://sapunko.net/ranjene-ptice-40-epizoda/feed/ 0