Anđeo osvete 23 epizoda

Fransiska prebacuje Barbari da pravi od sebe budalu sve vreme, spavajući sa svakim muškarcem na koga naiđe. Barbara odgovori da je sad svi špijuniraju. Ponaša se tako jer joj je dosta da bude u lažnom braku kao što je njen. Fransiska ućutkuje svoju ćerku rekavši joj da ne želi više da čisti njene gluposti za njom, kao što je uradila pre dve godine, kako bi spasila nju i Danijelu. Amanda shvati da je ona ta koja je naredila da se ubije Vili. Njen plan funkcioniše. Nakon tog skandala, ne ostaje im izbora nego da otpuste šofera, i ona će biti slobodna, neće trpeti njegovo proganjanje svakog dana.

Marina majka upita Artura, koga smatra svojim zetom, kako ide njihova veza. U vezi su već tri godine, pa bi uskoro trebalo da se uzmu, stvore porodicu i dobiju decu. Želi da je Arturo upozna sa njegovom majkom.

Kad Umberto stigne kući, Fransiska počne zahtevati od njega da odmah otpusti šofera. Umberto ljutito pita šofera kako je, pored toliko žena iz Marera izabrao da spava baš sa njegovom sestrom. Kaže mu da će morati da se drži podalje od kuće, ali da bude u pripravnosti kad mu zatreba.
Nakon napornog dana, Umberto se popne u svoju sobu i zatekne Amandu kako spava. Priđe joj, te je počne maziti i ljubiti s puno nežnosti. Međutim, prekori sam sebe zbog toga, pomislivši kako ne sme da dopusti da se zaljubi u nju.