Ambasadorova kći

Ambasadorova kći epizoda 33

Sandžar dolazi do Menekše i kaže joj da sada ide prežaliti svoje dijete koje nije ni pokopao pa će se vratiti i naplatiti im za sve ovo što su mu učinile. Sandžar joj kaže da će im svima slomiti srce da više nikada neće mirno spavati.Nakon što Nare sazna da je Sahra Akinova sestra, pada u nesvijest. Dok je Sandžaru izuzetno teško, Nare i Melek mu daju nadu za bolje sutra.

Sandžar kažnjava Menekše i Sahru, i suočava se sa Kahramanom. Međutim, ovaj put, tu je i Kahramanova kazna za njega; kazna sa kojom kumovi ne mogu da se nose. Iako se s jedne strane Gediz kaje zbog onoga što je uradio Sandžaru, s druge strane, on će mu se ponovo suprotstaviti. To će mu učiniti jer je Sandžar Sahri dodijelio kaznu, koju Sahra ne može podnijeti.

Sahra prati Sandzara i nosi pištolj koji uperi u njega pred Gedizom i Nare. Gediz joj kaže da ni slučajno ne puca. Sahra mu kaže da je svakako sve izgubila. Ali više kaže neće sama da gubi i tada puca. U koga je Sahra pucala, u sebe ili Sadzara, ili možda u Nare pa Gediz ispušta suzu?

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!