Ambasadorova kći

Ambasadorova kći epizoda 39

Za razliku od sna u koji su zajedno uronili, Sandžar i Mavi će se narednih jutara drugačije buditi. Kako se povećava Sandžareva zbunjenost, tako će se sa Mavinim ponašanjem povećavati i napetost između njih.

Halisina i Jahjina neodlučnost po pitanju bebe, odvodi ih na put kojim Dudu uopšte neće biti zadovoljna. Jahja, koji više od ičega želi da postane otac, shvata da ne može dalje bez brisanja sumnji iz svojih misli. Sa odjekom vijesti o bebi u konaku, Elvan će poduzeti prvi odlučan korak na putu ka uspostavljanju sopstvenog reda.

Sandžar više ne može ostati indiferentan na Melekine zahtjeve da ide u kolibu, te ostaje prinuđen da joj objasni zašto ne mogu ići. Međutim, neočekivanom Melekinom reakcijom na gošću u kolibi, sad je već neizbježno upoznati Melek i Mavi.

Noseći u svojim očima i svoje nevolje i svoje tajne, Mavin put će se ispreplesti i sa nekim drugim članom konaka. Sad postaje predmet radoznalosti broj 1, ne samo za Sandžara već i za stanovnike konaka.

Sandžar će se upaznati sa drugačijim licem Mavi, koja po prvi put čuje Narino ime. Uzajamna tvrdoglavost njih dvoje, ostavit će ih na ivici potpuno nove avanture.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!