Cukurova

Čukurova epizoda 78

Jilmaz je sletio sa autom niz liticu. Zulejha i Demir su izašli iz svog auta i krenuli prema Jilmazu i uspjeli su izvući Jilmaza iz auta prije nego što je auto eksplodiralo. Zulejha plačući doziva Jilmaza. Demir je drži. Fekeli govori svojim ljudima da nikoga ne mrzi. Želi im reći da je od sada i Demir njegovo dijete.
Zulejha i Demir uzimaju Jilmaza i odvoze u bolnicu. Jilmaz je u operacionoj sali. Demir gleda ruke krvave i prvi put je osjetio tjeskobu kada je Jilmaz u pitanju. Zulejha plače u hodniku. Demir uzima telefon da javi Fekeliju. Fekeli se zahvaljuje svojim ljudima na podršci zbog Jilmaza i kaže im da je u teškom stanju.

Demir dovodi djecu u bolnicu. Zulejha mu se zahvaljuje na svemu i zagrli ga plačući mu na ramenu. Demir se prisjeća Jilmaza i Zulejhe. Tada se odlučuje na novi korak u životu. Odlučuje se da ode u bolnicu i traži oprost i izvine se Jilmazu . Jilmazu je stajne kritično. Zulejha i Mužgan dovode djecu kod Jilmaza u sobu. Jilmaz se malo oporavlja. Demir ulazi kod Jilmaza u sobu i moli ga za oprost. Jilmaz mu kaže neka i on njemu oprosti, neka obojica zaborave prošlost. Zulejha je jako sretna jer su se Demir i Jilmaz pomirili.
Jilmaz se ne osjeća najbolje ali ne želi pokazati to pred Zulejhom. Uživa gledajući svoju djecu. Jilmaz na kraju traži Demira i kaže mu da ukoliko mu se bilo šta desi, da mu ostavlja Zulejhu i djecu u emanet.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!