Emanet 239 epizoda

Firat: Ne, prijatelji moji. Razgovarali smo sat vremena, ali ne možemo pronaći rješenje. Kara: Mislim da imate veći problem od suspenzije komesara Alija. Moramo to riješiti. Firat: Čovjek je suspendiran, Kara. Šta može biti veći problem od toga?

Kara: Komesarova ravnodušnost kada je čuo odluku. Ibo: U pravu si. Firat: Izgleda da mu je svejedno, ali … mislim da je uzrujan. Zato i mi moramo biti odlučni. Rat protiv kojeg on ne može da se borimo mi moramo da vodimo. Zar ne možemo promijeniti odluku načelnika policije?

Kara: Vrlo je teško. Kad je ugledao Alija kako tuče tog gada. Ibo: Je li ga uzalud tukao? Je li profesija policajca laka? Kako god, ali ćemo spasiti komesara Alija.

Jusuf se jako obraduje kada sazna da Jaman i Seher su se pomirili i da spavaju u istoj sobi. Kaze kako mu je to najbolje jutro na svijetu.Zija je pored Ikbal i pita je da li joj treba sta.Ikbal je ljuta jer nije dobila ono sto je htjela narocito kada je shvatila da su se Jaman i Seher pomirili. Sada Zuhal ima ponovo probleme sa Melahat.

error: Zabranjeno kopiranje !!