Emanet 293 epizoda

Ali uspijeva u svojim namjerama. Jaman odlazi u selo u kojem se Seher nalazi. Ulazi u prodavnicu i kupuju neke grickalice kako bi uspio doći do nekih informacija. Jaman gubi nadu i nazove Nedima i kaze mu da se sigurno Seher i Jusuf ne kriju u tom selu.

Tada mu Nedim kaze da je saznao gdje su viđeni Seher i Jusuf. Nedim mu šalje lokaciju i Jaman odmah odlazi tamo i pronalazi Seher i Jusufa.Jaman ih gleda i govori u sebi kako izgledaju sretni..Drago mu je što ih je vidio ali ne može da smogne snage i priđe im.

Jaman gleda Fikreta kako prilazi Seher i plaši se onog najgoreg pitajuci se ko je on. Jaman odlucuje da se drzi po strani i sazna stvari sve u vezi Seher i Jusufa.Tu saznaje da ona radi kao konobarica u kafani. Prateći je sazna i lokaciju kuće u kojoj žive njih dvoje.

Seher prolazeci pored plaže mora nailazi na znak 8. Izgubi se prisjećajući se Jamana koji joj je dao taj znak. Nakon sto dođe na posao zatiče buket ruža, njenih omiljenih na stolu i pita Gokana odakle te ruže.On joj kaze da je mušterija ostavio.Nakon toga sledeći znak Jaman ostavlja zvjezdice koje su imali na njihovom vjenčanju.

Seher se uplaši govoreći sama sebi da je on tu…Seher osjeća da ih je Yaman pronašao. Fikret pokušava utješiti Seher govoreći da nije u pravu i da je sve samo slučajnost. Yaman nastavlja da posmatra izdaleka. Seher odlazi u draguljarnicu da vrati svoju ogrlicu i shrvana je kada sazna da je prodata, ali je čeka veliko iznenađenje.

error: Zabranjeno kopiranje !!