Emanet 488 epizoda

Yaman čini sve što je u njegovoj moći da pronađe Seher koja mu je pobjegla. Nakon što je pronašla kuću svoje prijateljice Nazli, Yaman je šokirana kad tamo vidi Seher. Hoće li Yaman shvatiti da je Nazli zapravo Zuhal? U međuvremenu, Seher će donijeti pogrešnu odluku.

Semra napokon razgovara sa Dujgu. Obje plaču i Dujgu uzima lančić te ga stavlja na vrat govoreci joj da je voli i da joj oprašta.Yaman pokusava da objasni Seher sve. Kolebajući se između svojih emocija i uma, Seher se želi razvesti od Yamana i sama se boriti protiv svoje bolesti. Yaman, s druge strane, ne može podnijeti da je Seher daleko od njega.

Boreći se za njihovu ljubav, Yaman donosi odluku koja zaprepašćuje sve. Yaman riskira sve za Seher. Nakon što je čuo vijest o razvodu, Yusuf igra male igre kako ne bi izgubio svoju obitelj. Hoće li Yusuf uspjeti pomiriti Seher i Yamana?Yusuf je jako uznemiren kada se njegova tetka i tetak odluče razvesti. Kuje male planove kako bi ih ponovno spojio. Dakle, hoće li Seher i Jusuf odustati od razvoda?

error: Zabranjeno kopiranje !!