Emanet 490 epizoda

Iako Yaman to uopće ne želi učiniti, pristaje na razvod zbog žene koju voli. Dakle, hoće li se Seher predomisliti?Seher i Yaman idu na sud radi razvoda. Iako je Yaman povrijeđen, pristaje na razvod zbog žene koju voli. Dakle, hoće li Seher odustati od svoje odluke? U međuvremenu, Zuhal poduzima akciju za svoj sljedeći plan.

Ovaj put, Zuhal će koristiti doktora Aziza. Unatoč svemu, Seher i Yaman se razvode. Dakle, hoće li ova razdvojenost biti dobra za njih dvoje? Iako se Seher sjeća da je Yamanu rekla da na svadbi u sudnici, ne odustaje od svoje riječi i prihvaća razvod.

Iako je Yaman povrijeđen, on skriva svoju bol samo zato što misli da će ona ozdraviti. U međuvremenu, Duygu biva upucana tijekom operacije. Ali je zabrinut da će ponovno izgubiti osobu koju voli. Dakle, hoće li Duygu biti bolje?Seher, koja se razvela od Yamana, shvaća koliko ga zapravo voli.

Dakle, što će Seher i Yaman sada učiniti? Seher se razvela od Yamana, ali nije razmišljala kako će nakon toga nastaviti život. Postaje prestravljena kako će preživjeti sama. Yaman kaže da je nikada neće ostaviti samu, da će uvijek biti uz nju. Ovim razdvajanjem Seher se još više veže za Yamana. Pa kakva iznenađenja čekaju Seher i Yamana..