Emanet 493 epizoda

Shvativši da Aziz gaji osjećaje prema Seher, Yaman mu prijeti kako bi se držao podalje od svoje obitelji i Seher. Šeher, pak, traži istinu. U međuvremenu, Zuhal čini sve što je u njenoj moći da izazove nevolje. Dakle, hoće li se Seher i Yaman pomiriti? Yaman, koji je podlegao svom bijesu, stražari na njegovim vratima kako bi natjerao Seher da mu oprosti.

Dakle, hoće li Seher moći oprostiti Yamanu? Baš kada se Seher spremala vratiti u vilu, dogodi joj se nešto strašno. Seher je oteo kriminalac koji je postao opsjednut njome. Kad Yaman ne može pronaći Seher kod kuće, shvati da je oteta i poludi. Zuhal, s druge strane, ovu situaciju pokušava pretvoriti u priliku. Hoće li Yaman uspjeti spasiti Seher?

Seher je otela njezina vodonoša. Hoće li Yaman pronaći Seher? Yaman pronalazi Seher koju je oteo psihički bolesnik, no čeka ih još jedna velika opasnost. Seher, koju je oteo psihički bolesni kriminalac, ostaje u strahu, a Yaman je pronalazi zahvaljujući njegovoj pažnji. Međutim, Yaman je napadnut dok se spremao spasiti Seher. Dakle, hoće li Yaman i Seher moći preživjeti?