Emanet 570 epizoda

Nakon što joj je zajamčeno da će ostati u vili, Nana kreće u akciju da se osveti Yamanu. No, nakon dojave koju je dobila, planovi su joj pali u vodu. S druge strane, Idris ne sjedi besposlen i šalje Nani fotografiju da ubije Yamana. Dakle, što će Nanuka učiniti ovaj put? Nakon sto je Jasemin ugledala Alija, ona mu kaze da su dosle da posjete starog poznanika. Ali, Ali sumnja i dalje da je doktor zapravo Dujguin ljubavnik dok je Dujgu jako sretna sto je joj je doktor saopstio dobre vijesti u vezi trudnoce.Dujgu govori Jasemin da ide predati papire za razvod braka.

Jaman i Nanuka odlaze negdje i Idriz saznaje za to te ih prati kako bi ubili Jamana ali Jaman skonta za to i bjezi sa Nanom u autu.Ali i Dujgu odlaze poslom pratiti nekog lika ali Ali je maksimalno izbjegava sto nju dovede u nervozno stanje te mu se izvinjava.Nanuka podmece Jamanu pistolj u auto.Dujgu se zrtvovala i spasila Aliju zivt te biva ranjena u rame.Ali je nakon previjanja rane u bolnici pita zasto ga je ostavila i otisla i sada se vraca ponovo te mu pokusava spasiti zivot?

Dujgu ga gleda sa suzama u ocima. S druge strane Nana je u strahu za Jamana jer ga jos nema kuci a sve je gledala dok je tukao njene ljude. Idriz nazove Nanu i kaze joj da ne ispunjava njegove zelje te da je u tom konaku ubijen njen brat te joj posalje njegovu sliku. Nana plače.Nakon tog bijesnog trenutka, Nana uzima pistolj i odlazi u Jamanovu sobu te uperi pistolj u njega. Hoce li je ponijeti bijes i hoce li pucati u bratovog ubicu?