Emanet 610 epizoda

Nakon što sazna Zijinu lokaciju, Nana oklijeva da kaže ovu informaciju Idrisu. Nije sigurna da je Yaman kriv. Ona traži svjetlo da sazna istinu. U međuvremenu, Yaman odlazi na Seherin mezar, jedina osoba s kojom može podijeliti sve svoje nevolje.U međuvremenu, Idris ima plan za Nanu. Pa, hoće li Idrisu Nana reći gdje je Ziya?Ferit je dao da dva policajca dodju ispred njihove kuce i da budu 24 sata, preventive radi.Koraju policija neda da udje u kucu.

Idris, koji pokušava da okonča Yamana Kirimlija, dobija veću ruku. Nana saznaje da Idris zna gdje se Ziya Kirimli nalazi. U međuvremenu, Yaman šalje Jusufa nazad u školu da drži Nanu podalje od njega.Nana provodi vrijeme igrajuci se sa Jusufom. Hoće li Yaman moći pobjeći od svojih osjećaja? Hoće li Nana moći zaštititi porodicu Kirimli?Ferit razmislja o Ajse, dok sa druge strane i Ajse razmislja o njemu.Nani je sumnjivo jer je Idris nije zvao.

Nana daje Jusufu pismo u kojem mu je napisala da ga ona i amidza mnogo vole.Ferit skupa sa Dogom pravi dorucak, Ajse ih posmatra sa strane i smjeska se jer joj je drago sto je takav prema njoj.Nana se usunja u Idrisovu kucu i slusa njegov razgovor sa Kazimom te shvata da je zaista poludio od osvete prema Jamanu.