Emanet 649 epizoda

Nedim je uporan da unisti Jamana. Jaman ne zna sta mu on sprema.Jaman sluša razgovor između Nane i Luke i iznenadi ga Nanino misljenje o njemu. AJse cita Feritov dnevnik.Ajse saznaje ko je Abidin, da je to Feritov najbolji prijatelj jos od 12. te godine.

Jaman poludi kada ugleda Luku i Nanu da odlaze skupa na ručak. Iako mu se Nana javila i pitala ga za dozvolu, Nana se previše sredila sto je Jamana napravilo ljubomornim.Nakon toga Jaman odlazi u isti restoran gdje su Luka i Nana otisli. Nana se naljuti na njega jer je prati.

Jaman na kraju kada vidi da Nana i Luka plešu u restoranu, odluči se da im priđe i sjede s njima za stol.Karacali i Nedim se dogovaraju da odrade posao i dokrajce Jamana.Ferit nakon razgovora sa Ajse, uzima je za ruku i daje do znanja da je jos uvijek isto voli.

Jaman je poceo da sumnja u Luku te odlazi kuci i pretura mu po stvarima i pronađe mu pasoš. Nakon sto su Nana i on vratili se kuci, Jaman bijesan prilazi Luki pitajuci ga ko je on zapravo i zasto im je lagao te sta pokusava pokazujuci mu njegov pasoš.