Gorka zemlja 242 epizoda

Kad se vrati u dvorac, Behice, koja ne može pronaći ništa kao prije, zapovijedat će onima u kući. Ovaj put, međutim, ništa od onoga što je rekla nije ispunjeno. Još jednom, Fekeli neće tolerirati Behicino maltretiranje ljudi kod kuće i opet će je otjerati od kuće. Još uvijek traga za nestalim 30 miliona Behice, koji je iznešen iz vile.

S druge strane, Müjgan će donijeti odluke koje će uznemiriti Fekelija i dovesti ga u lošu situaciju i otići na farmu Yaman! Budući da su i Behice i Müjgan sigurni da je Yılmazov novac kod Züleyhe, neće im pasti na pamet tražiti negdje drugdje. Iako je Gülten nova mladenka, želi pomoći u kućnim poslovima, ali spriječit će je i ostali zaposlenici i Sevda.

Fadik, čija su sreća i tuga što vjenčanje nije moglo biti održano, postali vidljiviji, dobit će veliku podršku od Sevde. Čak će zajedno tražiti Rašida, koji se još uvijek vodi kao nestali. U gradskom klubu pripreme za aukciju bit će završene pod vodstvom Šermina, a čak će Şermin biti domaćin večeri i upravitelj aukcije.

error: Zabranjeno kopiranje !!