Kraljica noci 2 epizoda

Aziz, je savjetuje da ode i potrazi voljenoga kako bi mu rekla da ima sina i da mu je potreban otac. Nakon cetiri godine ona odlucuje da ode i da se sretne s njim. Selin dolazi sa Azizom kod Kartala i pruza mu ruku goovreci kao da ima osjecaj da su se negdje ranije sreli mozda cak i upoznali. Nakon što je Kartal vidio ljubav svog života, Selin, kako dolazi u kuću ruku pod ruku sa njegovim ocem Azizom, postaje uznemiren.Upozorava je da se upušta u opasnu igru, jer ukoliko nemilosrdni Aziz sazna da su u prošlosti bili zajedno, ubit će ih oboje. Kartal je gleda cudno. Kartal kaze kako ce Aziz poluditi ukoliko sazna da je Selin zena koju voli a ni Esra nece mirovati. Kartalove tetke se pitaju ko je ta Selin i da li ima nesto u proslosti sto bi trebali znati. Kartal moli Aziza da ne salje Selin a on mu kaze da ga niko vise ne moze sprijeciti u tome.

Selin kaze Kartalu da jedino ona odlucuje da li ce ici ili ne. Ocekuje ih tezak period jer opasnu igru igra Aziz kao i ona. Selin dolazi kod Kartala sa Azizom i tu se tek upoznavaju, ona se pravi da ga ne zna pred Azizom sto njemu tesko pada te je cim budu nasamo zamoli da to ne radi ali uzalud. Dok to Selin radi, Kartal nju pravi ljubomornom s druge strane sa drugom djevojkom koja njemu sjedi u krilu dok su Selin i Aziz prisutni sto naravno smeta Selin. Selin i Aziz odlaze do mezara na kome pise Aziz te ga on srusi.

Selin kaze Kartalu da nju niko ne moze toliko povrijediti…Na kraju ipak Kartal upsije nagovoriti Selin da ce je Aziz povrijediti i da je najbolje da se sastanu tajno te da bjeze. Selin pita Karatala gdje ce ici a on joj kaze da ce u Amsterdam. Aziz saznaje da su se Selin i Kartal sastali u hotelu. Kartalova tetka ispituje Selininu proslost.

error: Zabranjeno kopiranje !!