Neraskidivo 11 epizoda

Nakon sto Naz kaze Ali nejatu sta se desilo sa Kanom Ali Nejat se neizmjerno naljuti. Ali Nejat se jako naljutio na Neslihan koja mu je krila sta se desilo Kanu plus sto Kan uopste ne zeli razgovarati sa Ali Nejatom,odbija ga. Ali Nejat kaze Neslihan da je ne zeli vise vidjeti u kuci, da je zavrsila sa tom kucom.

Ali Nejat pita Neslihan kada mu je planirala reci sta se desilo Kanu ali ona mu kaze da je planirala reci,da se ne ljuti na nju.Kada Umut sazna za Nazinu trudnoću, on moli Naz za još jednu šansu da nastave svoj brak. Naz je neodlučna. Ali Nejat vodi Kana na doručak u Ajhanov restoran i izdaleka vide Naz i Umuta.

Umut kada se vrati kući da uzme dokument koji je zaboravio, kada otvori vrata kuće ugledat ce ispred sebe Ali Nejata. Ali Nejat shvata koja se opasnost desila kada su Fejza i Kan proveli noć u planinskoj kolibi i zbog toga Neslihan plaća cijenu.

Tarik otkriva za projekat automobila i bez Ali Nejatovog znanja otpušta Umuta iz holdinga. Murati, stari Ali Nejatov prijatelj pojavljuje se neočekivano poslije mnogo godina i nudi mu partnerstvo.U međuvremenu, Umut dobija ponudu za posao od misterioznog čovjeka.

error: Zabranjeno kopiranje !!