Oproštajno pismo 9 epizoda

Ziya, koji je bio gotovo uzrujan kada je Alanur ponovno ušla u njegov život, pozvao je Seher Alanurinim imenom za stolom. Mehmet, koji je uznemiren ovom situacijom, ne razumije kako je njegov otac pogrešno nazvao njegovu majku i sumnja na ovu situaciju.

S druge strane, Alanur prihvaća Hatidžinu ponudu pomoći i suradnje. Shvata da joj je to dobra prilika da dobije ono što želi.Nakon sto je Asli Mehmedu ispricala tajnu u vezi oca njegovog, on joj kaze da od sada izmedju njih nece biti tajni.

Mehmet se naljuti i odlazi bez javljanja ikome. Alanur priznaje svima da je Asli trudna. Asli se ljuti na Mehmeta jer je ostavio znajuci da je trudna. Alanur zagrli kcer i kaze joj da nikome nece reci ali da ce njih dvije otici zajedno i da ce izvrsiti abortus.

Istina koja izlazi na vidjelo dok se Mehmet i Aslı svađaju šokira sve. Alanur nakon saznanja da je Aslı trudna kaže da će pobaciti dijete. S druge strane, Seher, koja doznaje da je Aslı trudna, žuri prenijeti tu vijest Mehmetu. Mehmet se, s druge strane, naljuti zbog mogućnosti da Aslı pobaci bebu.