Paramparca 34 epizoda

Gulseren i Dzihan sjede i ona mu kaze kako je cudno biti voljen. Džansu je svjedočila zbližavanju Džihana i Gulseren. Želi da se preseli kod svog biološkog oca, Ozkana, što remeti sav mir.

Međutim, Džihan i Gulseren ovaj put neće ustuknuti, nego će zaštititi svoju ljubav. Gulseren nije svjesna da se nalazi pred najvećim životnim ispitom.

Poslije Džihanovog priznanja da je zaljubljen u Gulseren, Dilara gubi nadu da će uspjeti da ga vrati. Harun se pojavljuje pred Dilarom u njenom najtežem trenutku, i to nije obična slučajnost, a tako misli i Dilara.

Harun smatra Dilaru i Džihana odgovornim za smrt njegove mlađe sestre i godinama se sprema na osvetu. Džandan mu pomaže. Džihanova firma gubi na najvažnijem tenderu.

Za Džihana su počela da zvone opasna zvona. Dzihan odlazi sa Gulseren do Dzansu i kaze Ozkanu da on voli Gulseren i da ona njega voli te odlaze zajedno.

On zagrli Dzansu. On kaze Dzihanu da je Dzansu zbog njega napustila kucu.Dzihan prica sa Dilarinim ocem i dok mu on govori za Dilaru kako ga voli Dzihan kaze sta je sve spletkarila i sta radi sa djecom.

Dzansu govori bratu kako je Gulseren i Dzihan vidjela da se ljube u basti. On je neizmjerno ljut. Dilaru sretne Harun.

error: Zabranjeno kopiranje !!