Paramparca 39 epizoda

Dilara javlja Dzandan da je Dzihan izasao. Džihan će izaći iz zatvora. Dilara se nije tome nadala, kada ga bude vidjela, šokirat će se.

Džihanu je njeno ponašanje čudno, i ubrzo će saznati da mu je žena sa kojom je bio 20 godina u braku, zabila nož u leđa.

Međutim, Dilara još uvijek nije udarila Džihana najjače što može. Dilara je krenula u potragu za računarom koji sadrži podatke koji mogu da dokažu da je Džihan nedužan.

Odlazi kod Gulseren i prijeti njoj i Hazal. Sa druge strane, Ozan će napraviti veliku grešku i ugroziti cijelu porodicu. Sa druge strane, gdinu Rahmiju je dosadilo u zatvoru i odučuje da sarađuje sa Dilarom.

Dilara ispituje zasto su izbavili Dzihana. Ozan zeli razgovarati sa majkom a Dilara kaze da izlazi te da ce kasnije razgovarati.

Dzihan kaze Rahmiju da ce ga izbaviti iz zatvora i da se ne brine a Rahmi mu kaze da ga mora izbaviti inace ce biti jako lose.

Ozkan ispraca sina i pita ga zar ga tako lako napusta i odlazi od njega.

Dilara prijeti Hazal i kaze ako se taj racunar pojavi u javnosti da ce je unistiti a Gulseren kaze Dilari ako nastavi prijetiti Hazal i ako joj ista nazao ucini da ce ona nju unistiti…

error: Zabranjeno kopiranje !!