Paramparca 5 epizoda

Dzansu se promijenila, postaje nepodnosljiva i niko joj ne moze nista, ne dopusta nikome da joj se priblizi. Dzansu odlazi sa Dilare u kupovinu. Hazal dozivi nesrecu s motorom .

Dzihan je poceo osjecati pravu ljubav prema Gulseren i pocinje joj to i pokazivati te joj ponudi jednu ponudu koju Gulseren tesko da ce odbiti jer je i ona jako zaljubljena u njega.

Dzihan zeli razvod od Dilare. Džihan je primio poziv u trenutku kad je priznao Gulseren što osjeća prema njoj. Džihan, Gulseren i Dilara sreli su se u bolnici.

Liječnik je Džihanu rekao da Hazal nije ozbiljno ozlijeđena te da je možda sve osmislila kako bi privukla njihovu pozornost.

Džansu odluči posjetiti Gulseren, ali dočeka je Keriman. Džansu je tako upoznala i sestru svoga biološkog oca. Nakon izlaska iz bolnice Džihan, Gulseren i Hazal dolaze u dom Džihanove obitelji, gdje nalaze Džansu.

Džansu i Hazal su se sad i službeno upoznale.Dzansu jedino daje utjehu njen brat koji je puno voli. Dzihan zbog Gulseren izudara covjeka koji je dosadjivao Gulseren.

Dilara dodje kod Gulseren da razgovaraju o djeci i tu joj Gulseren kaze da nece dopustiti da joj oduzmu Hazal. Dzansu prigovara ocu za Hazal i njemu to tesko pada. Dzansu zatiče Dzihana da grli Hazal i nije joj svejedno.

error: Zabranjeno kopiranje !!