Paramparca 8 epizoda

Gulseren je poludila nakon sto joj je Dilara zabranila da razgovara sa Hazal, jos joj pristaje na muku govoreci joj da je ona prava majka Hazal.

Dzihan ode za Gulseren govoreci Dilari da mu je ovdje strpljenje stalo. Hazal dolazi u kucu kod Dilare. Dzansu stalno place jer ne moze da podnese kako se sve stvari trenutno odvijaju u kuci.

Javljaju Dilari za sina sta je napravio. Dzihan pokusava na sve nacine da bi uspio rijesiti probleme medju porodicama te pridobiti ljubav i od Dzansu i Hazal.

Dzihan dovede sina kuci iz pritvora i on mu obeca da se nista od toga vise nece ponoviti. Hazal dolazi u Dzansinu kucu i Dzansu je pita sta ona radi tu, zasto je dosla a Hazal joj kaze da je majka zvala i da ce od sada zivjeti u toj kuci te kaze bratu da je ona Hazal, njegova sestra.

Gulseren zove Dilaru da je pita za Hazal i ona joj kaze da je Hazal sad kod nje u kuci i da ce kod nje i zivjeti i da ne moze vise ni pricati sa Hazal i nakon te sokantne vijesti Gulseren izadje iz kuce krenuvsi prema Dilarinoj kuci i pada u nesvijest.

Nastaje veliki haos medju porodicama a Dilara vec pocinje da ludi jer nikako ne moze da podnese prvo poraz a drugo da gleda kako Dzihan stalno podrzava Gulseren i stalno lebdi nad njom.

Svi su se okupili na zajednickoj veceri i Dzihanova porodica i Gulseren i njena sestra koja svojom pricom postavi mnogo napetosti medju porodicama.

Nakon sto Kerime pretjera sa pricom Dilarin otac ustane i kaze joj da je dosta sa njenom pricom i gusenjem i nastavi vrijedjati Gulseren koja nakon toga ode iz kuce.

error: Zabranjeno kopiranje !!