Paramparca 9 epizoda

Dzihan se ljuti nakon sto dodje kuci i vidi Hazal da je tu a da on o tome nema pojma te posalje Dzansu da ode u sobu. Dzansu napise pismo Dzihanu i Dilari i bratu te im kaze kako ih je zaista voljela i da ce ih se uvijek sjecati.

U pismu im kaze kako odlazi sto se i desi, Dzansu ode. Dilara i Dzihan saznaju za pismo i nakon sto ga procitaju sokiraju se te odmah odu u potragu za kcerkom.

Dzihan obilazi sva mjesta kako bi pronasao kcerku ali mu ne uspijeva. Dzihan trazi od oca da se izvine Hazal zbog ponasanja i zbog svega sto je uradio, ali mu Ozan kaze kako nece i nije mu ni do cega od kako je Dzansu otisla.

Dzansu je odlucila da ode kod svoje prave majke Gulseren i tako i uradi ode kod nje i kaze joj kako je dobro i kako je voli. Dzihan kaze Dzansu kako moze kad god zeli da ode kod svoje prave majke i da moze ostati koliko zeli.

Dzihan kaze Dzansu kako je puno voli. Dzihan i Gulseren se nadju vani i Dzihan joj isprica sve sta je bilo kada se Dzansu vratila kuci.

Dzihan je tjesi i kaze kako se ne treba brinuti da ce vidjati Dzansu kada god zeli. Hazal pocinje pretjerivati i zeli da ponizi Dzansu sto pomalo iznervira Dilaru…

error: Zabranjeno kopiranje !!