Pokucaj na moja vrata

Pokucaj na moja vrata 25 epizoda

Serkan kaže Edi da je danas primjetio da je svaki dah koji udahne dok je s njom tako dragocjen, da moraju da nauče cijeniti svoju slobodu. Eda ga pita šta ako nisu tako slobodni kao što misli? Nakon toga Eda odlazi prošetati razmišljajući o onome što joj je baka govorila. Serkan zove Edu na telefon ali mu ona prekida poziv. Edu ponovo zove baka da razgovaraju. Eda je pita šta želi od nje? Baka joj kaže da želi da prekine vezu sa Serkanom. Serkan kaže Edi da su njihovi strahovi jedino što ih sputava. On kada je s njom, ničega se ne boji. Eda ga pita šta ako se ona boji? Baka govori Edi da je sljedeći potez njen. Baka saznaje od Baldže da je Serkan otišao kod Ede. Serkan i Eda se nalaze i Serkan pita Edu hoće li se udati za njega? Da li će Eda pristati na Serkanovu ponudu za brak?

Doček Nove godine se završava neprijatno zbog Serkanovog hapšenja. Dok Serkan provodi prve sate nove godine između zidova pritvora, ima i tužnih i sretnih zbog toga. Semiha, koja je napravila neosnovanu optužbu o Serkanu, suočava se sa Edom koja se bori da se sastane sa Serkanom čak i na pet minuta. Ali Semiha drži govor preteći njihovoj ljubavi. Eda ostaje između naninih prijetnji i ljubavi prema Serkanu.
U međuvremenu, zgodni mladi arapski princ, koji je takođe i bogati biznismen, dolazi da radi sa “Artlife.” Semiha je ta koja ovog princa predstavlja kompaniji, ali ona ima mnogo drugih planova.
Šef Aleksander počinje da se sastaje sa Ajfer zbog njenog talenta u kuhanju, što nervira Ajdan. Njena spremnost da se približi Aleksandru izaziva zabavne trenutke. U novom braku Engina i Piril, Engin svojim opuštenim stavom iskušava Piriline granice. Početak rada princa Sejmena sa kompanijom kod svih izaziva šok. Princ Sejmen, Semiha, Eda i Serkan okupljaju se jedne večeri da proslave svoj zajednički rad. Ova večera će otkriti veliku tajnu.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!