Šerbet od brusnice 10 epizoda

Misleći da se naljutio na Dogu, i žaleći zbog toga što je učinio, Fatih se vraća kući, vidi da Doğa izlazi iz kuće, krene za njim, uhvati ga ispred kuće njegove majke i tjera ga da odustane od ovog napuštanja.

Doga, koja želi da proslavi Fatihov rođendan, dolazi na veoma atraktivnu ideju kada shvati da to ne može da uradi u svom domu. U tom pogledu će mu pomoći i Alev.Činjenica da Fatih kupuje hotel bez konsultacije sa bilo kim čini Abdulaha veoma ljutim, ali sada se to dogodilo.

Nakon specijalnog koncerta koji je održala u parku, Umut će pripremiti još jedno iznenađenje za Nursemu. Ova vijest, koja Nursema veoma raduje, jeste da će moći da učestvuje na izložbi sa svojim kaligrafskim radovima.

Vijest da je Fatih kupio zajednički hotel sa svojim ocem ne raduje Dogu. To je takođe učinilo Kıvılcım jako nervoznom, sa kojom je podijelila ovu vijest.

Dok Doğina nelagoda zbog Fatihinog prijateljskog okruženja uzrokuje velike probleme, Kıvılcım je izložen velikom riziku od strane muža žene koja je žrtva nasilja.Doga odlazi od Fatiha jer ga je zatekla sa drugom zenom.