Šerbet od brusnice 14 epizoda

Dogino napuštanje Fatiha i povratak majci će izazvati velika previranja u obje porodice. Iako su Pembe i Abdulah u početku mislili na ovo napuštanje kao na privremeno i nisu se mnogo brinuli, osjetili su potrebu da se izbore sa situacijom kada je vrijeme prolazilo i nije bilo pomirenja.

Međutim, njihovi napori neće biti baš efikasni. Priroda je tužna, ali odlučna.Problemi nastali zbog nesporazuma između Nurseme i Umuta biće riješeni uz pomoć Aleva.Vidjevši da se Kıvılcım udaljava od njega, Ömer će pronaći način da se nađe s njom i ispriča Kıvılcımu tajnu svog života.
Fatih govori kamo sreće da mu je Doga sve ispričala prije nego što je otišla.

Doga pokušava naći pravo rješenje sa majkom. Fatih pokušava pomiriti se sa Doğom, iskre ljubavi između Nurseme i Umuta postaju sve žešće. Dok trenuci kada se Kıvılcım i Ömer suočavaju jedno s drugim privlače pažnju, Lemanova ljuta stanja povećavaju znatiželju o tome šta će se dogoditi.Čini se da je Leman izvukao ratnu sjekiru i da će biti mnogo tužbi sa Omerovom porodicom, a za kraj kada saznaju ko je Omerova djevojka… to će biti bomba za Lady Rosu.