Šerbet od brusnice 16 epizoda

Iako je Lemanova greška otkrivena za kratko vrijeme, ova situacija će ometati zbližavanje Abdulaha i Aleva. Pembe insistira da bi ovaj nesporazum mogao biti stvaran, ali je primorana da napravi korak unazad kada su je Kıvılcım i Sönmez ozbiljno upozorili. Reakcija Umutove majke kada vidi Nursemu dovešće do ponovnog vezanja čvora u ionako krhkoj zajednici Nurseme i Umut. Fatihovi napori da vrati Doğu u svoj dom nastavljaju se punom brzinom.

On će takođe razgovarati sa Kivilčimom o tome, ali će Kıvılcım jasno dati do znanja da neće biti uključen. Iako je za Metehanovu majku bilo bolno što je doživjela veliki nervni slom i hospitalizirana, za Omera je kao čudo da se brakorazvodna parnica, koja godinama nije okončana, konačno privodi kraju. Prva osoba koja će podijeliti ovu sretnu vijest će naravno biti Kıvılcım.

Nilay, koja pokušava da dokaže jedinstvo Nurseme i Umuta, konačno će ostvariti svoju ambiciju. Abdullah, Pembe i Kıvılcım, koji se sastaju kako bi razgovarali o sudbini svoje djece, zatvorit će noć s mnogo većim iznenađenjem.Doga je vec trazila razčog da se vrati u Fatihovu kucu, ona se definitivno vraća u kuću njenog muža, tražila je izgovor, koristila je Omera sa svojom majkom kao izgovor, mislim da bi bilo dobro da je Fatih hrabar kao njegov ujak.