Šerbet od brusnice 38 epizoda

Shvativši da je Mustafi namješteno, Nilay će stati iza svog supruga kao i uvijek, a obitelj Ünal bit će uz njih.Umutova djevojka koja dolazi u Nursemalar kao gost i Pembeina reakcija kada to vidi izazvat će novi problem između Nurseme i Umuta.

Nilay, koja se osjeća jako neugodno prema Mustafi zbog laži koju je izgovorila kako bi navela Aleva na razgovor, priprema ugodno iznenađenje kako bi osvojila njegovo srce.

Kıvılcım i njegova obitelj doći će zajedno na večeru u kuću Ünallara i Ertuğrula. Abdullah i Pembe, koji na ovoj večeri saznaju da Nursema radi u agenciji za nekretnine, bit će i jako tužni i ljuti.

Ömerova bolest brzo napreduje. Ljudi oko njega, posebno Kıvılcım, počinju primjećivati ​​da je nešto čudno. Ömer donosi veliku odluku kako nikoga ne bi uznemirio. Iako se čini da je oprostila Fatihu, Doğa ima druge planove. Koristit će se istim metodama kako ju je Fatih prevario.

Omer i Kivilcim se rastaju, on joj nije mogao reci istinu vec joj je slagao da se zeli rastati od nje iz drugih razloga a ona mu kaze da joj je žao što mu je vjerovala i što ga je voljela.Fatih stavlja Dogi prsten moleći je da mu oprosti, on je njoj sve oprostio te ce pristati na sve samo da bude s njom ponovo.