Šerbet od brusnice 9 epizoda

Dogin nastavak škole bez obavještavanja je izludio Fatiha, a Kıvılcım, koji je svjedočio ovim situacijama, bio je veoma nervozan. Iako se događaj ne odražava na druge članove porodice sa opreznim ponašanjem prirode, to će uzrokovati hladnije vjetrove nego ikada između Fatiha i Kıvılcıma.

Borba između Prirode i Fatiha će se proširiti na druga pitanja, a napetost će se nastaviti oko različitih pitanja. Nilay, koja je hranjena napetostima kod kuće, pokušava da preokrene ovu situaciju u svoju korist.

Dogin otac, Kayhan, je na putu da posluje sa svojim zetom. Vraćajući se sa ruba tužbe protiv Kıvılcıma, Kübra će morati da se nađe zajedno sa Kıvılcımom u potpuno drugačijem okruženju, a obje žene će još jednom shvatiti da je majčinstvo iznad svih vrsta predrasuda.

Dok Doğina nelagoda zbog Fatihinog prijateljskog okruženja uzrokuje velike probleme, Kıvılcım je izložen velikom riziku od strane muža žene koja je žrtva nasilja. Pretvarajući se da se ništa nije desilo, gledajući devojku nevino i ponašajući se slatko, Fatih je manipulisao Dogom i vratio je kući.