Škorpija

Škorpija 5 epizoda

Ferda ovaj put odlazi da svoje planove ostvari. Fikret odlazi do Perihan i pa je šta ona pokušava uraditi? Kada Merve čuje sve u vezi Arasa biva zatečena. Kome Ferda jasno daje do znanja da je više nije briga za Fikretom, vec da želi mir? Ko dovede Ferdu pred svršen čin na večeri? Advokat nazove Perihan i kaze joj da Ferda ima kćerku. Perihan mu kaze da zna i da se zove Merve. Ali kada advokat kaže Perihan da nije ona u pitanju već druga djevojka je Ferdina kćerka i Perihan dobije slike od nje.Perihan je u šoku.

Ferda, koja je dobila veliki udarac u igri koju je osnovala, ne može popraviti svoju vezu s Merveom. Kad izgubi sve adute, rješenje pronalazi ispijajući limenku s lijekom. Međutim, obavještava Perihana, koji ne može biti oduševljen njegovim dolaskom, kako bi ostavio kćer savjest da je samoubistvom izgubila drugu kćer. Saznavši da je Ferda pokušala samoubistvo, Perihan će donijeti odluke koje će iznenaditi sve, posebno Ferdu. S druge strane; Razlog Ferdinog pokušaja samoubistva uzrokuje sumnju u Şahin i Duru. Dvojica braće, koja su otišla razgovarati s İpek kako bi pronašli odgovore na njihova pitanja, sumnjaju da bi mogla postojati veza između njihovog oca i tetke koja im je iznenada ušla u život.

Fikret, koji pokušava riješiti Perihaninu novu igru, sada je na suprotnom frontu s Ferdom! Iako napetost u kući nikad ne prestaje, Fikret će dovesti Selmu kući na večeru. U kući u kojoj je porodični sto iz dana u dan gužva, mladi će ljudi biti zbunjeni sa gostima. Fikret, koji želi zaplijeniti Ferdin telefon, dobiva iznenađujuću pomoć od Perihana da izbriše fotografije s telefona. Jer je Perihan pronašla Aysem. Informacije o Aysem prvo će pomoći da pronađete Ferdinu lozinku za telefon. Šta će Perihan od sada raditi s informacijama o Ayşem?

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!