Slučajna ljubav 2 epizoda

Vraćajući mu pamćenje, Civan odustaje u posljednjem trenutku da se suoči s Şimal. Jer Şimalova verbalna laž dovodi ga korak bliže snovima da postane šef tvrtke. Iz tog razloga nastavlja se ponašati prema svima, posebno prema Şimal, kao da je izgubio pamćenje.

Međutim, također se pita zašto je Şimal rekla ovu laž. Je li Şimal pohlepna oportunistica koja iskorištava amneziju; Ili postoji neki drugi razlog zašto kaže da su verbalni? Civan na svoj način testira Şimal kako bi razumio koje su mu namjere.

Şimal, s jedne strane, pokušava ne otkriti laž koju je izrekla, s druge strane osjeća grižnju savjesti zbog prevare Civana. S druge strane, Tahsin i Dursun odluče uredno ispuniti obećanje koje su mladi dali među sobom. Neval je, s druge strane, apsolutno protiv.

Već su Okan i Vildan napravili neočekivano iznenađenje za obitelj, a Neval nije uspio odvojiti Vildan od sina. Barem želi reći nešto o djevojci za koju će se Civan oženiti. Međutim, Tahsinov definitivan stav veže mu ruke. Događaji se pretvaraju u splet kad drugi posjetitelji iznenađenja, posebno Nazlı i Kenan, dođu u noći zahtjeva.

A igra koju Şimal i Civan međusobno igraju poprima potpuno drugačiji oblik. Međutim, Civan uspije preokrenuti ovu situaciju u svoju korist. Barem tako misli. Jer Tahsin i Dursun pripremaju neočekivano iznenađenje za Şimala i Civana.

error: Zabranjeno kopiranje !!