Sudbonosni dom

Sudbonosni dom epizoda 30

Zejnep se odlučuje da na svaki način pomogne Mhdiju Čak dolazi do te ideje da obuče odjeću za medicinsku sestru i govori Bekiru da sve prizna. Iako je Mehdi siguran da će jednog dana izaći iz zatvora, u razgovoru sa Zejnep saznaje da je Bekir ubijen. Dok Savaš spava, Bariš iskoristi priliku i uzima papire na kojima vidi da oni potajno pomažu Mehdiju. Kako će Bariš reagovati na to obzirom da mu je Zejnep lagala? Postoji li mogućnost da je Bariš umiješan u Bakirovo ubistvo?

Bariš sumnja. Ostavio je Zejnep, koja je preuzela Mehdijev slučaj u teškoj situaciji iz koje je vrlo teško izaći. S druge strane, Mehdi se nada da će biti pušten iz zatvora s vijestima koje je dobio od Zejnep i u njemu se šire nove nade za ponovno okupljanje sa porodicom, kao i da će mu Zejnep oprostiti. Između Mehdija i njegovog prijatelja iz zatvorske ćelije Džengiza, razvija se prijateljstvo zasnovano na balansu.

Bariš i Zejnep su sve bliskiji. Ozlem, Bariševa sestra koja se protivi vezi, počinje da sprovodi niz preventivnih mjera. Ali Riza i Sultan su u miru, ali su se našli u situaciji da ne mogu da izgube jedno drugog. Zbog negativnih događaja u vezi sa svjedocima, vrijeme u zatvoru počinje da teče protiv Mehdija.

Zejnep brzo kuje plan i preuzima veliki rizik. Zejnep, koja je svoju vezu sa Barišem zasad odlučila da drži u tajnosti, kako bi se klonila bilo kakvih pritisaka i glasina, dobila je neočekivanu Bariševu ponudu u vidu desetodnevnog putovanja u Sofiju, koja je prethodno odložena. Zejnep i njena porodica su zapanjeni iznenadnom posjetom. Bariš je došao sa porodicom, cvijećem i čokoladom u ruci. Šta to treba da znači?

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!