Sve o braku 2 epizoda

Iznenadna pojava oca, za koga se vjerovalo da je mrtav, pravi je šok za Azru, sanem i Guneš. Postoje mnoge mračne tačne koje treba razjasniti sestrama. Kasnije saznaju da je njihov život do tog dana bio lažan. Osim previranja, Čolpan je zabrinuta da će se otkriti i neke tajne koje je sahranila sa Farukom prije mnogo godina.

Songul, koja je predvidjela zamku koju joj je postavio Alpaj, odlučuje da natjera Alpaja da plati za ono što je učinio. Azra pokušava da se prilagodi novom poslovnom okruženju. Prinuđena je da radi na istom mjestu sa Jildirimom, kojeg je napustila u prošlosti.

Provjerava je i Erman Arsen na novom poslu. Guneš priprema šokantno iznenađenje za svoje sestre Azru i Sanem, radeći nešto što niko ne očekuje pod uticajem onoga kroz šta su prošle. Iako Sanem pokušava da ubijedi Čolpan da prihvati slučaj poznatog repera Asteka, ona ima bitnije problema.

Za Sanem, ovaj slučaj je sada stvar ponosa. Sreće Jildirima nakon puno godina, ali zbog Sergena događaju se neočekivnai događaji.

error: Zabranjeno kopiranje !!