Vodomar 44 epizoda

Seyran koja je šokirana saznavši istinu u vezi Ferita i Sultan, pita Ferita da li je to istina.Ferit joj kaze da je istina, da je njegova strina Ifakat poslala Sultan u njegovu sobu. Tada Seyran ne može više da podnese i odlazi iz konaka.

S druge strane Kazim ganja Kayu kojeg želi ubiti jer ga je vidio kako ljubi njegovu kćerku Sunu. Kaya govori Feritu da će ozeniti Sunu po svaku cijenu. Ferit mu govori da će ga Kazim ubiti i da bude pametan.

Seyran odlazi do Ifakat i kaze joj da se danas uvjerila još jednom da je niska i jako podla žena. Dok Kaya na svakom koraku pokusava poljubiti Sunu, Abi koji dolazi je mrtav pijan. Sultan je u opasnosti od strane Ifakat. Ferit nalazi sliku od bebe. Je li to Seyranina slika?

Uz njen plač zbog Ferita, očeve beskrajne batine, Seyran će pasti u nesvijest ne od trudnoće, već od živčanog sloma, ovim tempom niko neće znati.Ono što ja sumnjam je da je Abidin Orhanov sin i da se želi osvetiti Feritu jer živi u siromaštvu i poniženju.

I zbog toga se udružio s Pelin kako bi mu se osvetio. Drugim riječima, bit će najveće razočarenje kada Ferit sve sazna. Tek nakon toga će uvidjeti da ga Seyran nikada nije izdala i tada će biti prekasno.