Vodomar 5 epizoda

Sejran i njena sestra se ponovo svađaju. Sejran priznaje Feritu da je Jusuf njen bivši momak sto Feritu baš i ne bude drago. Ljubomoru je pokazao. Za Sejraninu sestru dolazi novi period u zivotu.Ruka Abidina koji joj pruži ruku kako nebi pala, će promijeniti njen život. Ferit koji ne vjeruje Sejran, počinje da je prati sumnjajući da se nalazi tajno sa Jusufom.

Na kraju stiže na mjesto gdje Sejran sjedi s njim na klupi i udara Jusufa.Suna dolazi u posjetu sestrinoj porodici te pojedine oduševi.Asuman čeka loš dan.Da li ce otac prodati i Sunu kao sto je prodao i sestru Sejran? Šteta što je Seyra u nevolji zbog sestrine ljubomore.Susret s bivšim ljubavnikom nakon takvog prekida je smiješan i nelogičan.

Ah Ferit, tvoj djed, koji ništa ne zna, prvi sazna za ljubavnicu. Ali, baš je simpaticno to sto se ipak Ferit polahko zaljubljuje u Seyran koja ima svoj stav. Svađa Ferita i Seyrana zbog ljubomore je vrlo slatka, ali šteta što je tvoj djed saznao za to. Nadamo se da neće povrijediti Seyran u toj kući.

error: Zabranjeno kopiranje !!