Zakletva 575 epizoda

Gulperi je jako razočarana nakon što je čula da Fatma nije ono što je mislila da jeste. Emir, s druge strane, konačno ispunjava obećanje ujaku Hasanu. Narin uvjerava Kemala o Mertu jednim uvjetom. Kemal ni na trenutak ne skida pogled s Merta. S pravilima koja je postavio u vili, pokušava osigurati da Mert ne naudi Narin.

Tulay pravi veliku grešku ne slušajući Emirove odluke. Gulperi naleti na nekoga koga više nikada ne želi.Kemal razgovara sa Merthom. Govori mu koliko mu je Narin važna. Kaže mu da traži od njega da ne razočara Narin i da će pod tim uslovima otvoriti njemu vrata svoje kuće. Kemal govori Narin svoju odluku, a nju to mnogo usreći.

Mert razgovara sa Badom i kaže mu da žena je stalno na njegovoj strani, ali ga zato Kemal strašno nervira. Bade mu kaže da se neka pravila moraju poštovati. Pita ga da razgleda dobro kući, proveri da li ima zaposlene, kao i vredne stvari u kući. Mertha to uznemiri i kaže da će sutra ići da prikupi nešto novca.

Narin ga pravda da je možda otišao na majčin grob. Merth ne uspeva da prikupi ništa od para i govori to Badeu.Kada se Merth vrati kući, Narin ga pita da li ima nekih problema, otišao je veoma rano. Mert je grub, govori joj da on nije u zatvoru i da ne mora da ga nadgleda po ceo dan.

error: Zabranjeno kopiranje !!