Zakletva 576 epizoda

Gulperi je stjerana u kut i ispitivana od strane ujaka. Emir joj pritekne u pomoć kada njen ujak priđe Gulperi s velikim bijesom. U nemogućnosti da uvjeri Gulperijevog ujaka, Emir čuva opasnost od sebe, čak i ako je to kratko vrijeme. Hasan je bolje i treba biti pušten kući.

Gulperi kaže da će mu ona pružiti negu u kući, ako se on slaže. Hasan potvrdi. Emir kaže da je onda tu njegov posao završen, sutra idu po papire kako bih se razveli. Emir o razvodu govori Džavidan i Oyi. One su sretne. Džavidan želi da kaže Tulaj, ali je Emir pita da sačeka da se prvo to i dogodi.

Policija dolazi kod Kemala i Narin i govore da je u njihovoj kući ukraden računar. Uz Kemalovu dozvolu oni vrše pretres. Računar nalaze u kući. Mert kaže da ga nije ukrao, dobio ga je od prijatelja. Narin kaže da je sigurno u pitanju neka greška. Policajac kaže da je i vlasnik računara povrijedjen.

Kad Kemal pomisli da se sve dogodilo zbog Merta, za kojeg vjeruje da neće biti bolje, stvari postaju napete između njega i Narin. Gulperi odustaje od ideje da napusti Emira nakon prijetnje koju joj je uputio njen ujak.

Nakon ove odluke, Emir preispituje zaruke s Tulay i dolazi do odluke koja će narušiti mir u kući. Koja je to odluka?

error: Zabranjeno kopiranje !!