Zakletva 588 epizoda

Ujak govori Eiru da očekuje bebu, a zatim odlazi. Gulperi se izvinjva Emiru zbog njenog ujaka. Mert treba da svjedoči u vezi požara. Kemal ga pita da li ima nešto što mu nije rekao.

Mert ga podsjeća da je u ovom slučaju on samo žrtva i da je mogao da nastrada. Kemal mu kaže da zna, a to znaju i oni u policijskoj stanici, ali postoji procedura koje se moraju držati. U policijskoj stanici, policija smatra da je Mertova izjava čudna.

Kemal ih moli da uzmu u obzir da je on bio u toj kući i da ne bi doveo svoj život u opasnost. On im govori da Mert je imao problematičnu prošlost, ali sada živi sa njima i sve je to iza njega.

Džavidan je zabrinuta što je Emir zaključan u sobi. Tulay joj govori da ih je Gulperin ujak ucijenio da neće vjerovati u brak dok mu ne podare unuka. Narin prihvata Meltem u svojoj kući dok ne nadje kuću u kojoj će živjeti.

Govori joj da policija sumnja da je neko iz unutrašnosti zapalio kuću i da su posumnjali u Mert, zato je dobro što je sa njima, biće bezbijedna.

Tulay govori Gulperi da je Džavidan zabrinuta za sina, plaši se što je zbog nje stalno u problemu i što na taj način Yigit može da ostane i bez oca. Ona savjetuje Gulperi da bez ičijeg znanja napusti kuću. Gulperi napušta konak.

error: Zabranjeno kopiranje !!