Zaljubit ćeš se 1 epizoda

Nova turksa serija “Zaljubices se – Seversin” je priča o prelijepoj Asyi. Asya ide gledati TV seriju poznatog glumca Tolge Tune sa svojom starijom sestrom Nazlı, koja želi biti glumica. Kada je Tolga Tuna malo gruba prema Nazlı koja želi s njom napraviti selfie, Asya postavlja Tolgu na njezino mjesto.

Dok je Tolga na rubu financijskog pada u ponor ukidanjem TV serije, zahvaljujući svojoj menadžerici Nesrin, dobiva priliku preuzeti ulogu u novoj seriji poznatog producenta Bahrija. Međutim, nijedna glumica ne želi raditi s Tolgom za glavnu ulogu.

Kad se Bahri sprema odustati od Tolge, Nesrin ponovno priskače u pomoć i ponudi da održi otvorenu audiciju za glavnu žensku glumicu. Kad Asyina starija sestra Nazli čuje za kasting, odluči se pridružiti.

Nazli; On je ambiciozan igrač s potencijalom, ali kao rezultat niza slučajnosti, Asyu će biti Tolgin partner sudbina. Dok se Asya iznenada nađe u glavnoj ulozi romantične humoristične serije koja je uopće ne zanima, Tolga, zaljubljenik u mlade djevojke, platit će visoku cijenu za podcjenjivanje Asye.