Zatvorenik 19 epizoda

Fırat je spreman dati sve od sebe da spasi živote svojih prijatelja. Dok Signor govori što želi od Barışa, stvari se zakompliciraju. Zahit je toliko zaslijepljen životom svoje supruge Tomris, koja je na putu. Barış sve iznenađuje lijekom koji Büge dodaje u svoje piće.

Iako Cemre svim srcem vjeruje u Fıratovu nevinost, nije zaslužila da umre bez dokaza. Za Firata, koji je saznao istinu o Jadigaru, vrijeme leti nevjerovatnom brzinom. On se takmiči sa vremenom. Dok Jadigar prilazi svojim odbjeglim prijateljima korak po korak kao opasna prijetnja, on mora da donese veoma rizičnu odluku.

Nakon što je izbjegao optužbu za ubistvo Džemre, Bariš preduzima akciju kada sazna za krticu sinjora, Jadigara. Da li će izgorjeti ili preživjeti zavisi od sinjora. Za pregovaračkim stolom za kojim sjedi, njegova budućnost je pred njim.

On će dati šta sinjor želi, uzeti Buge i Džana i izgraditi drugi život na drugom mjestu. Prekretnica dolazi za Firata, čija sudbina zavisi od dogovora dvojice muškaraca. Sada će ili biti slobodan ili zauvijek osuđen na propast.

error: Zabranjeno kopiranje !!