Zlatareva kći na televiziji Pink BH

zlatareva-kci-sapunko„Ajšen-zlatareva kći“ – Bugünün Saraylısı turska je serija koju od Petka, 28 Oktobra svakim danom u terminu od 20:10 sati mozete gledati u programu Televizije Pink BH.

Ajšen, koja zajedno s Jašarom, za kojeg misli da joj je otac, živi u Kajseriju, prije nekoliko godina izgubila je majku, a sama je plod nesretne ljubavi proživljene prije puno godina u Istanbulu.

Njezina majka Asuman proživjela je naivnu ljubav sa sinom jedincem Atom iz obitelji Katiboglu, čiji korijeni sežu do osmanske palače, dok je radila kao njihova služavka, no kad se pročulo za njihovu ljubav, Atina ju je obitelj udaljila iz Istanbula. Dok se Ati govorilo da je Asuman pobjegla sa sinom upravitelja imanja Jašarom, Ata nije znao da je Asuman bila primorana udati se za Jašara niti da je ostala trudna. Obitelj Katiboglu nije propustila dati Asuman poprilično bogatstvo koje joj je omogućilo da tijekom cijelog života živi lagodno i to zato da ih ona i njihova neželjena unuka ne dovedu u nevolju.

Ajšenin pravi otac Ata živi u nesretnom braku. Bogatstvo preostalo od njegove porodice, brzo je izlapilo zbog neodgovornosti njegove žene Uftade.

Naziv serije: Bugünün Saraylısı
Autor: Refik Halit Karaj
Žanr: Drama / Romansa
Godina snimanja: 2013
Glavne uloge: Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun
Režija: Kudret Sabanci