Anđeo osvete

Anđeo osvete 22 epizoda

Santjago govori Santi/Amandi da je, te noći kad je saznao za saobraćajku svog oca, pošao da pobegne od Marera. Mislio je da joj ostavi poruku preko Ivana, da pođe sa njim, daleko od Kanovih i bolne prošlosti. Njegova ponuda još uvek važi. Amanda prihvati, ali pre toga želi da sazna zašto je on pobegao iz Centralne Amerike pod drugim imenom. Ni jedno ni drugo ne znaju da ih Liset špijunira. Ona odmah poziva Umberta, tražeći od njega da se vide jer je uhvatila Amandu i njegovog brata kako kuju tajne planove.

Lusi odvodi marijačije pred policiju, da pevaju Panću. Policajac joj kaže da prestane sa glupostima, ali nju to ne zaustavi. Ubrzo se tu pojavi Karlos koji ućutkuje marijačije i kaže Panću kako je nekoliko dana ranije rekao da ne želi da se njegova devojka mota oko njegovog radnog mesta. Panćo mu kaže da ne brine, ona više nije njegova devojka i više neće morati da je gleda. Mlada služavka se razljuti, ali je to i zaboli.

Nazad u Viktorijinoj kući, Santjago priča Santi kakvi su mu bili dani u Gvatemali. Radio je tamo kao profesor muzičkog, kao deo humanitarne organizacije. To je već bio radio i u drugim zemljama, sve dok nije upoznao Gloriju koja je na prvi pgled delovala slatko. Započeo je romansu sa njom, ne znajući da ga ona laže.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!