Anđeo osvete

Anđeo osvete 30 epizoda

Visente cita pred porodicom Kano Gasparov testament koji je godinama bio pod kljucem. U testamentu pise da sve sto je njemu pripadalo, sada pripada njegovoj deci, Umbertu, Santjagu i Barbari. Fransiska se iznenadi kada shvati da ona nema ni dinara.

U testamentu, Gaspar objasnjava da nista ne ostavlja svojoj supruzi, jer ga je varala tokom vise od dvadeset godina sa njegovim partnerom i navodnim najboljim prijateljom, Visenteom. Fransiska se slomi i pocne da place, njen suprug je uvek znao istinu. Santjago je utesi i veli joj da mu nije potreban njegov deo nasledstva, tako da ga moze predati njegovoj majci kako bi se izdrzavala tokom ostatka svog zivota.

U Umbertovoj kancelariji, Ines prebacuje svoj deo u planu, tj. udaju za Santjaga. Ona je svoj deo ispunila glumom onih nesvestice, takodje time sto je potplatila bolnicarku da promeni njene nalaze trudnoce. Ispostavilo se da sada Santjago zeli da se vrati u kucu Kanovih da bi bio sa svojom majkom.

Mara se suocava sa nekim tipom koji nosi kapuljacu na glavu, on je pokusa silovati. Srecom, Mara uspe da se otrgne i potrci u kancelariju da se sakrije. Silovatelj razvali vrata i kada je na korak da je uhvati, Arturo ga zgrabi i uspeva da ga porazi nakon nekoliko udaraca. Mara mu je zahvalna.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!