Anđeo osvete

Anđeo osvete 34 epizoda

Santjago daje reč Ines da će se oženiti njom i da će formirati porodicu. Amanda/Santa je samo njegova snajka i velika prijateljica, tako da ne bi trebalo da strahuje za nju. Pre nego što ode, ugleda fotografiju Vilija Delgado-a, među stvarima svoje verenice.

Istu fotografiju koju mu je Santa pokazala, a koja pripada njenom pokojnom mužu. Pun nesigurnosti, pita je šta radi sa Vilijevim portretom. Kao da nešto krije, ona odgovori da joj je bio profesor muzičkog, o kom nije više saznala ništa. U policijskoj stanici, zadržavaju Ivana, jer je glavni osumnjičeni za ubistvo Karlosa Koleti-ja, šefa policije u Mareru. U takvim slučajevima se ne može tražiti kaucija, Liset nema izbora osim da čeka suđenje.

Nakon mnogo vremena, Mara prima jednu prijatnu posetu, od strane svog bivšeg dečka i velikog prijatelja, Lazaro-a. Alisija ga je zvala da zgrabi prvi let i doputuje u Marero, ona pati puno zbog Arturove nesreće i u ovim trenucima joj je najviše potrebna podrška.

Alisija prekins konverzaciju svoje ćerke da bi nagovorila Lazara, profesionalnog i zgodnog mladića koji se uvek bavio Marom. Mara shvata da njena majka želi da manipuliše njom i uvali joj drugog muškarca da bi zaboravila Artura.
U vili Kanovih, Visente kaže Umbertu da je ta Dijana Cooper lažna, ček koji je dala za firmu nema fondove. Pokušao je da je kontaktira, ali nju kao da je zemlja progutala.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!